​Persondata

Som kunde hos Ejvind Hviid A/S acceptere du hermed at vi indsamlet nogle personoplysninger i forbindelse med at vi udfører en opgave. Vi registrer navn, adresse, telefonnummer, cvr nr. og e-mailadresse samt andre relevante personoplysninger. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af opgaven. Informationerne gemmes så længe kunden er aktiv hos os. Inaktive kunders informationer slettes efter 1 år. Ikke relevante oplysninger slettes løbende, umiddelbart efter udførelse af en opgave.

Visse oplysninger i bogholderiet kan ikke slettes uden at dette er i strid med bogføringsloven eller uden at skabe problemer i forhold til fuldstændigheden i bogholderiet.

De personoplysninger, som vi behandler bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart.

Som registreret person har man ret til at få indsigt, gøre indsigelse mod behandling, rette og slette data, trække samtykke tilbage, og få udleveret data i digital form, som vi opbevarer.

Såfremt en registreret person ønsker at klage over vores behandling af vedkommendes persondata kan det ske til:

Ejvind Hviid A/S

Skolevej 4, 7130 Juelsminde​

Transport til aftalt tid uden grimme overraskelser.

Har du brug for mere information eller et godt tilbud, så send os en besked og vi vender tilbage, hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højt serviceniveau

Skarpe og fair priser

EU6 biler

Kunden i centrum

Om Vognmandsfirmaet Ejvind Hviid A/S

Firmaet beskæftiger pt. 26 chauffører + 3 kontor medarbejdere og er organiseret gennem DI - herunder ATL, og 3F. 

Firmaet er herudover medlem af ITD og FDE og assioceret medlem af DTL.​ 

Kontaktoplysninger​

Vognmandsfirmaet Ejvind Hviid A/S

CVR: 32273777​ 

2

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.